Nymphea van de dekselse diodes

Veel van voor ons essentiële levensbehoeftes zijn gesloten. Musea, galleries, cursussen, workshops, festivals lezingen en presentaties. We waren bang dat ook ons project in Lelystad afgeblazen zou moeten worden. Na verschillende overleggen hebben we groenlicht gekregen van de gemeente Lelystad om Zilver op Water in onze coronaproof opstelling uit te mogen voeren. 

Maandag 21 december gaan 6 kunstenaars hun werk opbouwen in en rond het water van het Zilverpark in Lelystad. We hopen op goed weer, liefst nog even geen (nacht)vorst en een zonnetje. De kunstenaars staan met waanpakken of wetsuit in het water en varen met een subplank hun werk naar de locatie. Het werk van Marc Limousin is vanuit Frankrijk al gearriveerd in Lelystad. Dit werk zullen wij als team te water laten. 

Vanaf de invallende duisternis, dat zal tussen 17 en 17.30uur zijn tot ca 23uur zullen de werken verlicht zijn. Alle werken zijn voorzien van hun eigen muziekcompositie. Deze unieke combinatie is te beluisteren via je mobiele telefoon en je koptelefoon of oortje. 

Onze crowdfunding loopt nog tot en met de Kerst. We hopen dat jullie een bijdrage willen geven via Voordekunst